Piganlina

Snabb update för er!
Fyfan vilken huvudvärk! Jobbat med migrän hela morgonen och förmiddagen. Kom hem nu vid 10 och slängde i mig en till tablett och treo comp. Käkade riktigt mat på en gång. Hoppas det hjälper. Sitter för tillfället och betalar räkningar så det blir gjort.

Förutom huvudvärken gick det bra att mjölka imorse. Pappa och jag jobbar riktigt bra tillsammans.

Ikväll ska vi göra våran första provmjölkning sedan vi startade upp mjölkningen! Spännande som tusan! En kille vid namn Jan ifrån svenska husdjur kommer ut och hjälper oss med provmjölkningen ch går igenom lite mer om det en extra gång. Han har även med sig kokorten på de nya djuren vi fick hem för ett par veckor sedan, ni vet dom ifrån jönköping. Han ska även installera kokontrollen på datorn.

På schemat idag står också en eller två insemineringar ! Dom var tokbrunstiga imorse och härjade runt som plundrare. Herregud. Roliga dom här djuren. Ska även mocka rent åt kalvar och strö nytt åt dom. Mys!

Nu ska jag faktiskt slumra en halv timme för att försöka få bort huvudvärken. Sen beger jag mig vidare till stallet och sen ladugården.Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress