Piganlina

En fråga - ett svar!

Sandra om Fjärde dagen i rad nu....:

Vad gör ni med mjölken?Såg på fejjan att du gjorde kalvdans :) Hade!Svar:

Eftersom det är många som frågat var vi gör av mjölken nu och att jag fick en fråga nu i bloggen från Sandra så tänkte jag att  jag publicerar ett inlägg om detta.

Antingen så tar jag reda på den och gör kalvdans annars så får kalvarna den. Dom älskar det och blir så runda och fina i hullet! ♥ Det märks att dom mår bra. Skruttar!♥

Så onödigt och kasta bort så pass mycket mjölk när man kan ta reda på det. Ska väll ta och försöka mig på att göra egen ost och smör. Troligen långfil med så småning om.

Snart är sommaren förbi....

Idag har jag verkligen fått haft en lugn och skön dag! Jag och Min Fina tog en riktigt sovmorgon!
 Mysmorgon tillsammans!♥ Gash så jag älskar honom! ♥

31 Juli idag, sista dagen i denna månad. Så snabbt det går. Bara en månad kvar av sommaren och sen kommer hösten krypandes inpå och därefter vintern. Fy.

Ikväll har jag mjölkat tillsammans med Familjen. Pappa och Mamma var och hjälpte mig och Lollo så det gick snabbt idag faktiskt. Eller ett par timmar som vanligt, men det kändes som det gick snabbare. De två nyaste som har kalvat in är väldigt skygga som man får ta det försiktigt med, det får ta den tid det tar innan dom vänjer sig. Har ju gått i robot förut så. Men mjölkar bra det gör dom!
Lollo överlycklig för att köra!


Dålig bild, men här är Botvid ! Hur fin som helst!