Piganlina

Snart är det ett nytt år.

2012 väntar på oss och jag väntar på det med spänning. Jag hoppas på ett super år med mycket händelser, nya upplevelser och nya utmaningar.

Jag hoppas innerligt på ett mycket bättre år med hästarna, speciellt Jullan som jag vet har förjävla mycket mer att ge. Pumba vet jag också har krut gömt i bakskorna. Jag hoppas på att det kommer gå framåt med mjölkproduktionen, att djuren håller sig friska och krya, samt att ladugården utvecklas. Jag hoppas verkligen eller jag måste ta tag i BE-körkortet så jag kan köra själv till tävlingar. Förhoppningsvis kommer det bli en vallningskurs inom nötkreatur nu under våren/sommaren. Skulle vara perfekt för Zeb!

Det är en hel del som kommer hända och som jag hoppas på under 2012. Ingenting är omöjligt sägs det.


Vaknade för ett tag sedan och har inte fixat mig än, inte käkat heller för den delen. Ska vara i ladugården på kvällsmjölkningen och kommer vara där före tolvslaget och se till att dom inte dör av hjärtstillestånd eller något. Nej men dom är jävligt rädd för fyverkerier. Dom får panik och vet inte vad dom ska ta sig till. Lika bra att vara där och se till så inget dåligt händer.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress