Piganlina

Släd & ridtur!
Har varit ut på en mysig rid o slädtur i skogen. Jag fick rida en Nordsvensk vallack på 5 år vid namn Amadeus! Lugn, men även livlig ibland! Men hur mysig som helst! Nicklas Mamma & Moster åkte släde bakom varsin häst. Var hur mycket snö som helst i skogen! Så det blev en hel del pulsande för hästen som gick först! Även Nicklas mosters dotter var med o red sin shettis och Nicklas Lillebror åkte i en släde!

Nu har jag bestämt mig för att köpa en egen liten släde till hästarna! Fatta mysigt att åka ut med en sådan i skogen o vilket arbete för dom, bygger massa muskler ! Så ska kolla upp med lite kontakter omkring mig om de har en gammal släde ligger någonstans eller om jag ringer på någon annons!

Foton på turen genom skogen kommer under morgondagen!


Nu blir det äta lite o invänta Nicklas som kommer hem snart förhoppningsvis! ♥


Late update.
Hos Min Älskade! ♥ Ska bli otroligt sönt att spendera helgen här faktiskt! Skönt!
Fast fryser som en tok gör jag! Väntar på att han ska duscha klart så jag kan krypa ner bredvid honom o värma mig! ♥

Kan lova att jag kommer ha en massa bilder att lägga upp på Söndag kväll när jag kommer hem igen! Ska nämligen ut på en ridtur tillsammans med Nicklas Mamma, Mammans syster o Mammans systerdotter. Ska bli hur mysigt sm helst! Specielt när det är snö ute! Blir en ridtur tillsammans med de här söta tjejrna eftersom Nicklas ska fixa med lite annat och jag orkar inte sitta still o inte göra något.


Nej tvätta av sig lite smink o göra ordning sig för kväller!Han med ett STORT H !♥

Snöiga Fredag.♥

Åh underbart snöväder ute idag!
Dock ska det bli mindre kul att hämta Lollo & hennes kompis vid tågstationen ett par mil härifrån! Men men, dom ringde o sa att dom skulle vara vid tågstationen redan 11.25 för de har slutat tidigare idag. Haha, får se om jag håller mig på vägen eller om jag åker i diket!

Idag är planerna att åka till Min Fina♥ ! Heeeeela helgen blir jag där! ♥
äFår se om bussarna går som dom ska idag eller om dom är försenade. Hoppas dom är i tid så jag slipper vänta så länge på bussar.