Piganlina

En aning fullt upp.
Den här dagen har gått riktigt jäkla snabbt vill jag lova.

Var absolut inte sugen på att stiga upp imorse när klockan ringde vid kvart över sex. Men det var bara att pallra sig upp. Jobbat mellan 7-16, riktigt roligt idag att jobba. Nu på kvällningen blv det intervaller med Pumba & Jullan samt körning av hingsten på sandbanan för första ggn i sitt liv! Han var förjävla duktig!

Nu blir besök hos Zillän o hennes pojk för dom har flyttat hiiiit ! (:
Jobbtime.
Fy vilket väder. Regn o grått. Kan det bli tråkigare?
Idag blir det jobb mellan 14-21.15. Skönt, slippa tänka en massor. Bara koncentrera sig på jobbet o att göra bra ifrån sig. Blir nog fint det dära.

Körde älsklingarna igår oxå! Dom var grymma, jävlar vad dom tog i! Mina hjärtan! ♥
Försöker planera in när nästa start blir, men har absolut ingen aning för tillfället.

Nej, duscha nu. Sen jobba.
Jag är less.

Jag bara önskar att varje liten bit faller på plats o att allt ordnar sig.
Hold on to myself and don´t look back. Thats it.

Är riktigt less på mycket nu. Jävligt less rent ut sagt. På en del i livet. På massa människor. På grejor. Fyfan! Kan dock inte sätta fingret på vad jag är less på. Eller jo, en aning har jag väll. Blir nästan gaalen på mig själv ibland. Och på andra. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Måste försöka rensa allt inom mig. Annars brister det. Det vill jag inte. Är som att jag är arg, arg på mig själv men ändå inte.

Hatar o inte veta vad jag vill göra. Känner mig vilsen ibland, men ändå säker i mig själv. Är som att jag står o inte vet vilken fot jag ska stå på. Står o väger o försöker fatta om vilken som är bäst att stå på. Vad jag ska välja liksom.

Ett förvirrande med ändå säker period i mitt liv.