Piganlina

Slut i kroppen.
När man jobbar så känns det inte som om man gör något på nått sätt. Men tydligen gör man det. Är helt slut & mör i kroppen o i hjärnan, mest kanske för att jag haft fullt upp som vanligt om dagen. Varit igång princip hela tiden.

Kvällens jobb har iaf gått toppen! Nu har jag precis nattat hästar o fixat kaniner. Blir till att fixa lite här hemma o sedan sooooova! Ska jobba 7.30-17 imorgon. Ska försöka jobba så pass mycket i april senare hade jag tänkt eftersom jag är borta en vecka på semster.

Nej, dags o dra sig.
Vilket jäkla väder !
Fyfan för detta väder, blötsnö o rusk! Har fått bytt overall mellan körturerna bara för att det var så blött! Nej nu vill jag har vår. Skönt att det endast är 9 dagar kvar innan vi sticker iväg till värmen ! Längtar massa!

Har hunnit kört en långrunda med både Jullan & Pumba. Båda var pigga o framåt. Så roligt att se att de gillar att springa. Haha, det var en gubbe som försökte lifta med mig o Jullan i skogen. Nu blir det till att fixa till sig lite o sen jobba kväll. Inte på sånt humör för det, men det ordnar nog till sig när man kommer till jobbet o får möta lite folk.


Pumba !♥


Jullan !♥

Godmorgon,

Vaknade imorse runt 7 tiden o såg att snön fallit ner på marken ännu en gång. Tråkigt nu när det börjar smällt bort. Tar nog ett bra tag till innan våren är här.

 Har iaf hunnit tagit ut hästar, fixat stallet, förberett inför körningen av hästar samt förberett inför kvällens fodring. Skönt o ha det gjort. Blir till att jobba 16.30-21.30 ikväll. Känns som om det är jobb hela tiden för mig nu, men klaga ska man då inte göra när man trivs med jobbet samt när det är svårt att få tag på jobb i dagens läge.

Nej, man kanske ska ta o betala lite räkningar.


Brolle gjorde mig sällskap när jag tog ut hästarna!
Mumin i sitt regntäcke ! ♥