Piganlina

Jag kom upp imorse!
Känner mit lite sliiiten, men endå skapligt pigg. Kom upp imorse, var riktigt rädd för att försova mig eftersom jag var så pass trött igår! Men upp kom jag! O förmiddagen har gått snabbare är väntat. Nu lunch o jobba resterande av eftermiddagen. Förhoppningsvis ska eftermiddagen gå minst lika snabbt. Hoppas jag.

Ikväll när jag slutar blire fix av stall, dusch o sen dra iväg till Emelie för lite käk, dricka o fix av oss själva! Sen väntar krooogen för våran del. Hoppas på en M-Y-C-K-E-T bra utgång ikväll o att den slutar bättre än den förra!


pssst!

Måndag nästa vecka är det gaddning som gäller för mig! Bokat in en tid o då gäller det! En aning nervös för smärtan, men det ska nog gå finfint. Säger inget om vad det kommer bli eller så. Bild kommer såklart när den är klar! (;


Bilden : www.tattokit.se

Sleepy sleepy.
Jag är trött, jävligt trött lär jag säga. Inte ätit något riktigt på hela dagen sen tig det väll på krafterna under gårdagen . Plus att man mockat åt tjurar o donar o grejat idag. Tröööött!

Ingen lust att jobba imorrn heller, men ett måste. Egentligen har jag ledig helg men tog på mig ett kort pass idag sen ska ja jobba åt en arbetskamrat imorrn för hon ska jobba åt mig nästa helg när jag ska på Rommes Dubbeltrav! Så det blev Söndag ledig denna helg. Men Men. Ska ut på krogen imorrn kväll äre tänkt tillsammans med Emelie. (: Något roligt åtminstonde denna helg!

Försöka få något i magen, slänga åt hästarna det sista fodret, duuuuscha & sova!