Piganlina

.
Vet inte ens om detta inlägg kommer upp på min blogg nu. Något är riktigt konstigt med blogg.se, mitt inlägg för gårdagen har inte kommit upp än och det är liksom 15 timmar sen ungefär ! Gah, blir galen!

Har iaf jobbat 7-10 nu på förmiddagen, ska ut igen klockan 16.30 o jobba till 21.30. Får hoppas de går lika smidigt som de gjort på förmiddagen. Har hunnit kört hästarna med som gick riktigt bra. Nu väntar vi på gäster som ska fira Lollo. Hinna med staket ska göras det med.

 Shopping!

Idag var det shopping för fulla muggar tillsammans med Syster! Amanda o Emil var med på ett hörn dom med.
Blev lite grann iaf, tre par skor o lite kläder. Riktigt nöjd faktiskt.

Nytorp.
Sitter på Lollos rum här uppe i norr och tänkte att jag ska slänga in ett inlägg, vet ju inte när jag slänger in nästa efetr det här.

Har iaf dansat bugg o foxtrott tillsammans med olika människor i gympasalen här, dom ska tydligen lära sig det till vårbalen. haha, jag som inte kommer ihåg stegen o sånt skit. Det gick ju som det gick. Tyckte jag var duktig sm försökte. Har käkat lite tårta o godsaker med tillsammans med lite folk här i Lollos rum. Bilder kommer under morgondagen då jag inte har tillgång till sladd nu.

Imorrn blir det en sväng in till bollnäs för  kolla efter skor samt en tripp till Gävle för shopping med Syster ! Har bokat tid för klippning med, troligen nästa helg.

Men nu ska ja stänga ner för o umgås med de andra!

Hörs!♥


GRATTIS ! <3