Piganlina

Godnatt folket.

Verkligen dags att dra sig till sängs nu. Trodde jag skulle kunna få gå o lägga mig i tid ikväll, men inte. Istället spenderade jag sista tiden till att dra bort fästningar på Sudden, inte det mysigaste. Kom upp till ca 35 fästingar. Hon har ju varit borta några dagar o hunnit samlat på sig en del. Sprayade på ett fästingmedel på en gång.

Annars har det varit en TOPPENDAG, förutom all stress! Riktigt roligt att jobba på äldreboendet under kvällen! Längesedan jag jobbade där. Hästarna gick jävligt fint idag plus att Mumins sele har kommit.

Nej, nu blir det sängen. Jobba 06.45-14 imorrn.

Ibland saknar man dom små ♥

Foto: Emma Wahlberg.


Nu är det 2010 och det är ca 5 år sedan jag körde mitt enda o sista shettis säsong. Shit vad jag saknar den tiden med shettisarna. Den tiden kommer alltid finnas i en speciell plats i mitt hjärta. Om man ändå kunde spola tillbaka tiden o uppleva allt ännu en gång, ♥

Godmorgon världen !
Idag är det Valborg och jag är nykter, kommer som sagt vara det hela dagen då det vankas jobb under kvällen o morgondagen. Jag har varit uppe sedan halv sju, tagit ut hästar o fodrat. Fixat stallet o förberett. Känns bra att ha gjort det. Pissigt tråkigt väder ute idag är det. Trodde jag skulle vakna upp till ett fint strålande varmt väder, men icke. Idag är det nämligen grått, disigt o kallt! Endast 4 grader imorse. Får hoppas att det ändrar på sig.