Piganlina

Skärpning ... !
Inte uppdaterat på heeela helgen pga. att jag haft besök ! Men lovar att skärpa till mig!
Har iaf haft en underbart trevlig helg o bara tagit det lugnt, behövs det ibland med. Ser redan fram emot

Just nu funderar jag på vad man ska köpa i julklapp till alla? Speciellt till pappa som är extra svår när det gäller presenter! Julklappstips tack?! Troligen blire en tripp till Gävle idag för att köpa lite julklappar, kommer väll sluta med att jag kommer hem med något till mig med ! (; Eller så väntar jag till mellandagsrean där man brukar kunna göra en MASSA fynd! Men men, slut på mitt snack nu.


Hörs senare mot kvällen, ! ♥

Jag saknar allt ! ♥
Jag har fan seperationsångest o börjar nästan bli deprimerad. Fyfan vad jag saknar alla åren nere i Uppsala med allt folk. Jag saknar att kunna gå upp på morgonen, åka till skolan o härja sig genom hela skoldagen med alla mina underbara vänner.♥ Jag saknar allt vi hittade på tillsammans! Ni gjorde mig så himla stark, det gör ni
fortfarande. Men att gå från att få träffas varje dag till att nästan aldrig träffas var mig fan ett STORT &
JOBBIGT
 steg! Jag gillar inte att vara hemma o inte kunna umgås med er ! Jag hatar det rent ut sagt! Det går inte en dag utan att det finns något gammal minne som dyker upp i mitt huvud som påminner mig om er ! Jag känner mig ensam, så jävla otroligt äckligt ensam när jag inte kan umgås med er ! Vi måste ses snart igen! Vi måste besöka Uppsala o härja runt precis som vi gjorde förut i tiden! Det gör ont inuti mig när jag vet innerst inne att det aldrig kommer att bli som förr i tiden, att gå i skolan, att bara vara vi tillsammans i stort sätt varje dag!

Ni ligger mig varmt o kärleksfullt om hjärtat !
JAG ÄLSKAR ER ♥
Solen skiner !♥
Solen skiner upp denna underbara dag! Hade faktiskt tänkt att jag ska ut o fixa i stallet, köra hästarna samt göra rent i kaninernas burar! Fick just veta att en av våra kattungar som vi fött upp har gått bort. Babbsan hette hon o blev bara ca ett halvår gammal! Så tragiskt när sånt händer! Hoppas hon har det bra i himmlen nu! ♥ Men nu ska ja göra ett ryck, ska städas ikväll här hemma med o sätta uipp lite julgardiner.

Hörs ! ♥