Piganlina

Segt!
Sitter o fixar med designen oså hade jag glömt spara den. Datorn fick något fel o jag startade om den utan att kunna spara! SEGT! Tur att jag sparade bilderna jag fixat iaf! Orkar inte börja på någon ny nu på kvällningen, ska ju snart sova om jag ska upp i tid imorrn. Tror det är dags att dammsuga den här apparaten.

Skulle jobbat mellan 7-13 idag, men fick jobba över en timme. Har nog varit den jobbigaste o drygaste dagen på länge på jobbet. Men har iaf fått jobb imorrn mellan 7-15 samt på onsdag mellan 7-14. Skönt att få in de sista timmarna innan det går över till Januari. Har skrapat in en hel del timmar denna månad o jag stortrivs på Hemtjänsten!

När jag gick hem från jobbet idag så mötte Lollo upp mig med hingsten. Eftersom vi inte får tömköra honom på två veckor nu när han dragit ut vargtänderna blire promenadet istället. Han är inte alls rädd för bilar, traktorer eller bussar. Men han börjar få ett temprament som jag aldrig sett hos honom förut. Inget negativt menat! Hur kul som helst o se att hormonerna leker runt i kroppen hos honom (; ! Slänger in lite bilder som jag tog idag när Lollo kom gåendes med honom. Ni kan till o med se vilken snygg reflexoverall vi fick i julklapp ! LOVE IT!


Grymt lång man han börjar få, liknar sin far (;


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress