Piganlina

Äntligen hemma!

Verkar vara lite nya besökare på min blogg. Kul! Vilka är ni?

Vaknade imorse med sprängande migrän! Ringde o sjukanmälde mig. Fan ännu ett jobb som försvinner pga. migränen. Sov till ett idag tror jag. Men senare under dagen ringde dom upp o frågade om jag ville jobba mellan 16-21, glad jag blev! Blev lite jobb iaf. Usch, hatar verkligen migränen. Funderar på att pallra iväg till läkaren o få något starkare utskrivet. Men har iaf fått ett tips på en medecin jag ska pröva nästa gång jag får migrän. Detta har hänt idag o därför ingen update.

På tal om jobb så går det faktiskt bra nu även om jag bara jobbar extra inom omvårdnad. Har i stort sett jobbat nästan hela December o troligen blire en massa jobb nu i Januari om jag förstått rätt. Så skönt!
Imorrn blire jobb mellan 12-21, en låååång dag!

Nej, dags att betala en teleräkning! Hörs under morgondagen!♥
Vad ska ni göra i nyår?!


Segt!
Sitter o fixar med designen oså hade jag glömt spara den. Datorn fick något fel o jag startade om den utan att kunna spara! SEGT! Tur att jag sparade bilderna jag fixat iaf! Orkar inte börja på någon ny nu på kvällningen, ska ju snart sova om jag ska upp i tid imorrn. Tror det är dags att dammsuga den här apparaten.

Skulle jobbat mellan 7-13 idag, men fick jobba över en timme. Har nog varit den jobbigaste o drygaste dagen på länge på jobbet. Men har iaf fått jobb imorrn mellan 7-15 samt på onsdag mellan 7-14. Skönt att få in de sista timmarna innan det går över till Januari. Har skrapat in en hel del timmar denna månad o jag stortrivs på Hemtjänsten!

När jag gick hem från jobbet idag så mötte Lollo upp mig med hingsten. Eftersom vi inte får tömköra honom på två veckor nu när han dragit ut vargtänderna blire promenadet istället. Han är inte alls rädd för bilar, traktorer eller bussar. Men han börjar få ett temprament som jag aldrig sett hos honom förut. Inget negativt menat! Hur kul som helst o se att hormonerna leker runt i kroppen hos honom (; ! Slänger in lite bilder som jag tog idag när Lollo kom gåendes med honom. Ni kan till o med se vilken snygg reflexoverall vi fick i julklapp ! LOVE IT!


Grymt lång man han börjar få, liknar sin far (;


Fixar o trixar...
På en ny bloggdesign.
Dags för stallet o kaninerna!